راه اندازی اتاق شیر مادر در پنج مرکز سلامت جامعه مرکز بهداشت غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۸ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: به مناسبت هفته جهانی شیر مادر 10 تا 16مرداد ماه سال جاری با شعار " حمایت همه جانبه از مادران برای تداوم شیر دهی ، با هوش و قوی با شیر مادر"  اتاق های مادر و کودک در پنج مرکز جامع سلامت تهرانسر، المپیک، والفجر، شهرک آزادی و شهرک هواپیمایی مرکز بهداشت غرب تهران تجهیز و راه اندازی شد.
 این فضاها به منظور رفاه حال مادران شیرده مراجعه کننده به مراکز راه اندازی شده است . اتاق مادر و کودک مرکز تهرانسر با حضور دکتر چرخگری کارشناس مسئول بهداشت خانواده، خانم روستا پیشه کارشناس برنامه شیر مادر مرکز بهداشت غرب تهران، دکتر وهبی، خانم ابوترابی و خانم خاکی نهاد در تاریخ 18 مرداد ماه 96 افتتاح شد .
در این مراسم به یکی از مادرانی که موفق به شیردهی به فرزندشان در مدت دو سال کامل شده بودند، هدیه ای به رسم یاد بود اهدا شد.

دفعات مشاهده: 168 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر