اهدای خون در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۳ |
  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: به اطلاع می رساند درمانگاه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم  پزشکی ایران با همکاری سازمان انتقال خون ، در نظر دارد  که برنامه اهداء خون را روز یکشنبه 19 شهریورماه سالجاری در مرکز همایش های رازی برگزار نماید.
از همکاران و دانشجویان علاقمند دعوت به عمل می آید با همراه داشتن کارت ملی خود در این امر خیر شرکت نمایند .
ساعت اهدا خون :   9 صبح لغایت 15:30
دکتر علیرضا بحرالعلوم رییس درمانگاه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: اهدا خون از چند لحاظ دارای حائز اهمیت است . هر فرد سالم می تواند هر سه ماه یکبار خون خود را اهدا نماید که علاوه بر انجام این کار نیکوکارانه، آزمایشات خون به صورت رایگان برای فرد انجام می شود. همچنین از لحاظ پزشکی اهدا خون در بازسازی گلبول های قرمز موثر است.
رییس درمانگاه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه گفت: با توجه به آمار تصافات در کشور و نیاز به خون در جراحی های فوری ، افراد می توانند با اهدا خون خود در انجام عمل عمل انسان دوستانه شریک باشند.
وی افزود : در راستای انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان انتقال خون در سال گذشته ، قرار بر این شد یک سری فعالیت های مشترک از سوی دو طرف انجام پذیرد که از آن جمله می توان به ساماندهی انجام آزمایشات پرسنل دانشگاه  و همکاری در برنامه های اهدا خون اشاره کرد.
دکتر بحرالعلوم خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک شدن به ماه محرم، می توان بعد فرهنگی برنامه خداپسندانه اهدا خون را هم در نظر داشت که افراد برای تجدید بیعت با حضرت امام حسین ( ع)  در این امر خیر شرکت و خون خود را در راه خدا اهدا نمایند.

دفعات مشاهده: 338 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر