برگزاری وب کنفرانس با عنوان Mobile Health

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: جلسه وب کنفرانس با عنوان Mobile Healthروز 8 شهریور ماه 1396با حضور اعضای کارگروه توسعه آموزش مجازی، جمعی از دانشجویان و اعضای هیات علمی علاقه‌مند در سالن شهید افتخاریان دانشکده پزشکی برگزار شد.
 دکتر فرهاد فاتحی دانشجوی پست دکترای انفورماتیک پزشکی دانشگاه کوئینزلند استرالیا از طریق وب کنفرانس(Zoom) در مورد پروژه Mobile Health ، فرآیند شکل‌گیری تحقیقات انفورماتیک سلامت، اهمیت ارزشیابی در این پروژه‌ها و ضرورت تولید محصول پس از اتمام این پروژه‌ها سخنرانی کرد.
همچنین حاضرین در جلسه سوالات خود را مطرح نمودند و در انتها مقرر شد جلسه ی دیگر در رابطه با عناوینی که می تواند موضوع همکاری مشترک دانشجویان دکتری دانشگاه علوم پزشکی ایران باشد، برگزار شود.

دفعات مشاهده: 268 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر