برگزاری دوره آموزشی تکمیلی نرم افزار عملیاتی مدیریت تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۵ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: کلاس آموزشی دوره تکمیلی نرم افزار عملیاتی مدیریت تجهیزات پزشکی روز یکشنبه ۱۲شهریورماه سالجاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
این دوره آموزشی در راستای اجرای برنامه عملیاتی مدیریت تجهیزات پزشکی تشکیل گردید. در این دوره مباحثی  توسط مدرس جلسه مهندس علیرضا میرزرندی مدیر بازرگانی شرکت پرشیا شبکه ،درخصوص استاندارد سازی تجهیزات درنرم افزار PMQ مطرح شد.
همچنین  پیرامون تعریف استاندارد ستاد، استانداردهای تعریف شده، تعریف استاندارد مرکز، بخش های دارای استاندارد، گزارش تحلیل بخش و گزارش کمیته HTA  مطالبی ارائه گردید.
در پایان نیز درخصوص مطالب ارائه شده جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 249 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر