• اخبار دسته بندی شده

شرکت در جشنواره بادبادک های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۹ |
شرکت در جشنواره بادبادک های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری ملارد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: جشنواره بادبادک ها در پارک بانوان بلوار سه بانده مارلیک توسط شهرداری ملارد روز پنج شنبه مورخ 16 شهریورماه برگزار نمود.
 شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با همکاری کارشناسان واحد های مبارزه با بیماری ها ، سلامت روان ، سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس ، آموزش بهداشت ، رابطین سلامت ، روابط عمومی و یک دستگاه آمبولانس در این جشنواره حضور یافتند.
در این جشنواره که با هدف ایجاد خلاقیت، شادی و نشاط در بین کودکان و خانواده هایشان برگزار شد، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان ملارد با ارانه خدمات مشاوره سلامت روان ، توزیع پمفلت های آموزشی در زمینه های بلوغ نوجوانان ، ازدواج آسان ، بیماری ها و نیز کنترل فشار خون شرکت کنندگان در جشنواره حضوری فعال داشتند .

دفعات مشاهده: 490 بار   |   دفعات چاپ: 69 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر