دیدار رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با رییس دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۸ |
روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی ایران: دیدار رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با سرپرست دانشگاه در ظهر روز دوشنبه مورخ 17 مهر 1396 در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
 این نشست با حضور دکتر ناصری¬پور سرپرست دانشگاه، دکتر قادری‌فر رییس مرکز توسعه فناوری¬های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر صادقی مشاور مرکز توسعه فناوری¬های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر حسین¬زاده سرپرست شبکه و ارتباطات بین¬المللی دانشگاه، مدیران شرکت¬های دانش-بنیان و  برخی از فعالان حوزه کسب و کار صورت گرفت.
دراین نشست دکتر ناصری پور ضمن اظهار خرسندی از تشکیل اولین جلسه برون دانشگاهی در زمینه کارآفرینی و خلاقیت در حوزه پزشکی، از همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت¬های خصوصی کارآفرین در زمینه پزشکی استقبال نمود.
در ادامه دکتر قادری فر ضمن تبریک انتصاب رییس جدید دانشگاه  و تمجید از دیدگاه ایشان در حوزه کارآفرینی، به تشریح خدمات قابل ارائه توسط معاونت به شرح ذیل پرداخت.
•    کمک در تجهیز شبکه آزمایشگاه¬های فناوری راهبردی
•    همکاری در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران (Iranlabexpo.ir)
•    اختصاص اعتبار لازم برای جذب متخصصان و دانشمندان برجسته ایرانی خارج از کشور
•    شرکت افراد معرفی شده از طرف دانشگاه در طرح کیمیا (دوره ای آموزشی – تجربی که با هدف ارتقاء آگاهی، دانش و مهارت)
•    کمک در تجهیز و آماده¬سازی مرکز نوآوری دانشگاه
همچنین مقرر شد در آینده نزدیک جلسه¬ای با حضور دکتر ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای بازدید از امکانات و توانمندی¬های دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه کارآفرینی برگزار گردد.
در ادامه جلسه، سایر مهمانان ضمن تبریک انتصاب ریاست دانشگاه و توفیق روز افزون ایشان، با اذعان به پتانسیل بالای دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه کارآفرینی و تولید ثروت و ایجاد اشتغال، اعلام نمودند که می‌توانند تجربیات خود را در این زمینه در اختیار دانشگاه قرار دهند و خواستار همکاری دو طرفه در زمینه¬های مذکور می باشند.
در ادامه، بازدیدی از حوزه تحقیقاتی و روند پیاده سازی استارت¬آپ میوه آ (مدیریت یکپارچه و هوشمند انتقال میوه) در معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران بعمل آمد و ضمن تقدیر از پیشرفت کار، مقرر شد تیمی از دانشگاه برای بازدید از مراکز کارآفرینی، رشد، نوآوری¬ها و ... با هماهنگی معاونت فن¬آوری ریاست جمهوری صورت گیرد.

دفعات مشاهده: 443 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر