برگزاری جشنواره تخم مرغ و مسابقه نقاشی در هفته ملی کودک توسط شبکه بهداشت و درمان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۹ |
روابط عمومی دانشگاه : به مناسبت گرامی داشت روز جهانی تخم مرغ و هفته ملی کودک (15 الی 21 مهرماه 96) واحد سلامت جمعیت و خانواده شبکه بهداشت و درمان قدس با همکاری اداره آموزش و پرورش این شهرستان اقدام به برگزاری جشنواره تخم مرغ در تاریخ  16 مهرماه در مدرسه ابتدائی دخترانه شهید رستمی نموده است.
در این جشنواره که با حضور بیش از 150 نفر از دانش آموز برگزار گردید ، دانش آموزان آثار نقاشی خود را با موضوع تخم مرغ به همراه غذاهای تهیه شده با تخم مرغ به نمایش گذاشتند.
 همچنین کلاس های آموزشی با موضوع " فواید تخم مرغ " و" پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان " توسط کارشناسان این شبکه برگزار گردید.
در خاتمه ضمن توزیع پمفلت های آموزشی بین دانش آموزان توسط این شبکه به 15 آثار برتر و غذاهای برگزیده جوائزی اهدا گردید.

دفعات مشاهده: 159 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر