برگزاری کمیته داخلی پیشگیری از وبای التور در شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۱ |
برگزاری کمیته داخلی پیشگیری از وبای التور در شبکه بهداشت و درمان بهارستان
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: کمیته داخلی پیشگیری از وبای التور روز شنبه 20 آبان ماه 1396در دفتر معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان بهارستان برگزار شد.
کمیته داخلی پیشگیری از وبای التور روز شنبه 20 آبان ماه 1396 با حضور معاون درمان و واحدهای مبارزه با بیماریها ، بهداشت حرفه ای و محیط ، واحد امور آزمایشگاهها و امور دارویی شبکه برگزار گردید.
دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت در خصوص اهمیت پیشگیری از بیماری وبا و علت برگزاری کمیته توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه دشتبانی کارشناس مسئول مبارزه با بیماریها در خصوص وضعیت بیماری در کشور مطالبی را بیان نمود. سپس آروین کارشناس بیماری های واگیر ضمن بیان مصوبات کمیته قبلی ، انتظارات از واحد های شبکه را بیان نمود و پس از تبادل نظر بین حاضرین مواردی در این راستا مصوب گردید.

دفعات مشاهده: 114 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر