برگزاری کلاس آموزشی سل و آنفلوانز اجهت دانشجویان دانشگاه پیام نور نسیم شهر شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۱ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: کلاس آموزشی با موضوع سل و آنفلوانزا روز شنبه 20 آبان ماه 1396در دانشگاه پیام نور نسیم شهر با حضور دانشجویان تشکیل شد.
در این جلسه آموزشی که با هماهنگی واحد بهداشت مدارس و واحد مبارزه با بیماریها شبکه بهداشت بهارستان برگزار شد ، آروین کارشناس بیماریها در خصوص این دو بیماری ،  علائم ، راههای و پیشگیری، خدمات رایگان مراکز سلامت به عموم مردم در خصوص بیماریهای واگیر مطالبی را ارائه نمود.
در ادامه در قالب جلسه پرسش و پاسخ به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 116 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر