• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جمع آوری کمک های مردمی به هموطنان زلزله زده کرمانشاه توسط بسیج جامعه پزشکی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |
بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از کارکنان و هموطنان گرامی برای همدردی و کمک به زلزله زدگان منطقه غرب کشور دعوت به همیاری می کند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: به دنبال وقوع حادثه زمین‌لرزه در منطقه غرب ایران متاسفانه تعداد زیادی از هموطنان ما در سرما، بدون آب و غذا و مایحتاج اولیه زندگی به سر می برند.
خواهشمند است به منظور دستگیری از این عزیزان هرچه سریعتر اقلام مشروحه ذیل را به دفتر بسیج واقع در طبقه ششم ستاد مرکزی خانم فرهادی یا مدیریت نیروی انسانی بسیج جامعه پزشکی واقع در طبقه اول ستاد مرکزی روبروی دبیرخانه مرکری خانم دکتر آسترکی دانشگاه تحویل نمائید.
۱ -پتو
 ۲- داروهای ضروری
۳- لوازم بهداشتی
۴- کنسرو خشکبار آب معدنی