دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • اخبار
  • گزارش تصویری
  • فیلم و صوت
  • درباره ما
  • کارکنان
  • انتصابات


گزارشات تصویری اخیر
گزارشات تصویری منتخب
آرشیو تصاویر






درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱
پست الکترونیکیiumspr@iums.ac.ir
آدرس: اتوبان شهید همت بین شیخ فضل ا.. نوری و شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز همایشهای رازی روابط عمومی


تاریخچه
درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
پست الکترونیکی
آدرس


انجام آزمایشات غربالگری روش تشخیصی مناسب برای بیماری دیابت تیپ دو

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ | 
انجام آزمایشات غربالگری روش تشخیصی مناسب برای بیماری دیابت تیپ دو
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: همزمان با 23 آبان ماه به مناسب گرامی داشت روز جهانی دیابت ( 14 نوامبر )، دکتر سید حسین صمدانی فرد فوق تخصص غدد و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص پیشگیری از بیماری دیابت عنوان کرد: به مناسبت سالروز تولد سر فردریک گرانت بنتینگ، کاشف انسولین در 14 نوامبر  این روز در تقویم  بنام روز جهانی دیابت نام گذاری شده است .
دکتر صمدانی فرد گفت: دیابت یک بیماری شناخته شده است که در طب پزشکی قدیمی هم در مورد این بیماری صحبت شده است، که البته با کشف انسولین کمک شایانی در کاهش مرگ و میر ناشی از دیابت شده است.
وی افزود: بیماری دیابت به دو سطح تیپ یک و دو تقسیم می شود که در تیپ یک بیشتر به علت عوامل ژنتیکی بروز می کند و تزریق انسولین برای درمان آن توصیه می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه  بیان نمود: بیماری دیابت تیپ 2 که در سطح جامعه شایع تر است ، از طریق رعایت رژیم غذایی و مصرف دارو قابل کنترل است.
این فوق تخصص غدد ضمن اشاره به اینکه بیماری دیابت معمولا علائم خاصی ندارد، تصریح کرد: خیلی از افراد از بیماری خود اطلاع ندارند ، لذا توصیه می شود افراد نسبت به انجام آزمایشات دوره ای و تست غربالگری اقدام نمایند و از مصرف نوشابه های گازدار و آب میوه های مصنوعی خوداری و رژیم غذایی را رعایت نمایند. همچنین فعالیت های  ورزشی از جمله  پیاده روی را در برنامه روزانه خود قرار دهند.
دکتر صمدانی فرد تاکید کرد: افراد مبتلا به دیابت از بیماری خود نترسند و با رعایت نکات بهداشتی و درمان صحیح به جنگ با بیماری دیابت بروند.



 


کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 169 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر