• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری نشست شرکت سرمایه گذار جهت آشنا شدن با طرح ها، محصولات و حمایت از آنها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |
برگزاری نشست شرکت سرمایه گذار جهت آشنا شدن با طرح ها، محصولات و حمایت از آنها
نشست شرکت سرمایه گذار جهت آشنا شدن با طرح ها، محصولات و حمایت از آنها روز چهارشنبه 24 آبان ماه 1396 در سالن آمفی تئاتر ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد پزشکی دانشگاه برگزار می گردد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: نشست شرکت سرمایه گذار جهت آشنا شدن با طرح ها، محصولات و حمایت از آنها روز چهارشنبه 24 آبان ماه 1396 ساعت 16 الی 18 در سالن آمفی تئاتر ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد پزشکی دانشگاه برگزار می گردد.
هدف از برگزاری این نشست حمایت از محصولات شرکتهای دانش بنیان و طرحهای فناوری می باشد.
از علاقه مندان دعوت می شود در صورت امکان حضور بهم رسانید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1322 بار   |   دفعات چاپ: 201 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر