استقرار کارشناسان مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شمال غرب در پایانه مسافربری غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |
کارشناسان مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شمال غرب به مدت  دو روز در پایانه مسافربری غرب مستقر شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: با توجه به بازگشت زائرین از کربلای معلی، کارشناسان مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت شمال غرب به همراه مراقبین سلامت، به مدت دو روز از تاریخ 20 لغایت 21 آبان ماه در نزدیکی محل پیاده شدن زوار مستقر شده و خدمات بهداشتی رایگان  ارائه کردند.
کارشناسان مرکز بهداشت شمال غرب  ضمن اطلاع رسانی در خصوص بروز احتمالی بیماری وبا (التور) به حدود 110 اتوبوس حامل زوار و توزیع رسانه های آموزشی ،  از افرادی که علائم گوارشی به خصوص اسهال  داشتند، نمونه سوآپ رکتال گرفته و به آزمایشگاه مرکز سلامت جامعه کن از مراکز تابعه مرکز بهداشت شمال غرب جهت اقدام ارسال شد.

دفعات مشاهده: 63 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر