بازدید وزیر بهداشت کوبا از شبکه بهداشت و درمان شهریار دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۴ |
بازدید وزیر بهداشت کوبا از شبکه بهداشت و درمان شهریار دانشگاه علوم پزشکی ایران
دکتر روبرتو توماس مورالس اوهدا وزیر بهداشت کوبا روز دوشنبه 13 آذر ماه از مراکز بهداشتی شهرستان شهریار بازدید نمود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر روبرتو توماس مورالس اوهدا وزیر بهداشت کوبا به همراه دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت روز دوشنبه 13 آذر ماه از مراکز بهداشتی شهرستان شهریار بازدید نمودند.
در این بازدید که از مراکز بهداشتی یوسف آباد و فردوسیه شهریار و با حضور دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه، دکتر فربد عبادی آذر معاون بهداشتی دانشگاه و جمعی از مسئولان برگزار شد، وزیر بهداشت کوبا اظهار داشت: نوع خدماتی که به مردم از طریق سلسله مراتب در مراکز درمانی ارائه می‌شود، می‌تواند نقش موثری در توسعه، رفاه و ارتقاء سطح سلامتی و جلوگیری از وقوع بیماری‌ها داشته باشد.
دکتر روبرتو توماس مورالس اوهدا که به منظور آشنایی با ساختار ارائه خدمات سلامت در کشور، از شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار بازدید نمود، با حضور در خانه بهداشت یوسف آباد صیرفی و مرکز خدمات جامع سلامت فردوسیه شهریار، نحوه ارائه خدمات بهداشتی درمانی از جمله مراقبت های اولیه مادر ، کودک، واکسیناسیون ، بهداشت مدارس، خدمات دهان و دندان، بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای، غربالگری بیماری های واگیر و غیر واگیر .... را مورد بازدید قرار داد.
وی همچنین با  برنامه ها و اقدامات انجام شده درخصوص جلب مشارکت های مردمی، ارتباطات بین بخشی و خدمات سفیران و داوطلبان سلامت آشنا گردید.
وزیر بهداشت کوبا با اشاره به بازدید از مراکز و خانه‌های بهداشت گفت: بر اساس بازدیدی که از خانه‌های بهداشت و مراکز درمانی داشتیم، جهت ارتقاء سطح سلامت و بهداشت مردم نسبت به پیشگیری بیماری‌ها قدم‌های بسیار مثبتی برداشته شده که سبب ارتقاء سلامت مردم شده است.
دکتر اوهدا در پایان با اشاره به لزوم همکاری‌های مشترک در حوزه بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: امید است با انتقال فناوری و استفاده از تجربیات دو کشور، زمینه توسعه و رفاه دو کشور  و حتی منطقه در زمینه‌های بهداشتی و درمانی فراهم شود.
دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تشریح طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت ، پیرامون 15 برنامه و 10 پروژه پشتیبان این طرح نکاتی را ارائه کرد.
در این بازدید که همزمان با هفته اطلاع رسانی مبارزه با ایدز بود،  دکتر اوهدا و هیأت همراه از نمایشگاهی که به همین مناسبت و به منظور آموزش و اطلاع رسانی در خصوص بیماری ایدز به مراجعین برپا شده بود، نیز دیدن نمودند.

-----

دفعات مشاهده: 257 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر