پیام تسلیت مادر بزرگوار دکتر ده مرده ئی ریاست مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۴ |
پیام تسلیت مادر بزرگوار دکتر ده مرده ئی ریاست مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: با نهایت تاسف و تاثر در گذشت مادر گرامی دکتر مصطفی ده مرده ئی رییس مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری را به اطلاع می رسانیم.
کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام
ضمن عرض تسلیت خدمت آقای دکتر مصطفی ده مرده ئی رییس مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری و خانواده محترم ایشان، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه  رحمت و غفران الهی و برای  بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماییم.
لازم به ذکر است مراسم ختم آن مرحومه روز پنجشنبه 16 آذرماه از ساعت 14:30-13 درمسجد نور واقع در میدان فاطمی برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر