برگزاری دومین بازارچه‌ی خیریه‌ انجمن ابر دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۴ |
برگزاری دومین بازارچه‌ی خیریه‌ انجمن ابر دانشگاه علوم پزشکی ایران
انجمن ارتقای بهداشت روان (ابر) دانشگاه علوم پزشکی ایران دومین بازارچه‌ی خیریه‌ی خود را در روزهای ۱۳ و ۱۴ آذر ۹۶ برگزار نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دومین بازارچه‌ی خیریه‌ انجمن ابر دانشگاه علوم پزشکی ایران در روزهای 13 و 14آذر ماه 1396 در مرکز روانپزشکی ایران برگزار گردید.
در این بازارچه علاوه بر کارکنان، اساتید و دستیاران، گروهی از بیماران و مردم محلی نیز مشارکت داشتند و محصولات و فرآورده‌های خود را ارائه نمودند.
دکتر سید علی جواد موسوی معاون اجتماعی دانشگاه نیز از این بازارچه خیریه بازدید نمود. وی در این بازدید از برنامه‌ی جدی دانشگاه برای استفاده از توان داوطلبان و مردم برای حل مشکلات سلامت مردم خبر داد.
مدیریت روابط عمومی دانشگاه  کسب این افتخار را به این همکار ارجمند و جامعه دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک و موفقیت ایشان را در کسب مدارج بالاتر از درگاه خداوند متعال مسئلت دارد.
گفتنی است توسعه‌ی خیریه‌های بیمارستانی و سازمان‌های مردم نهاد حوزه‌ی سلامت از برنامه‌های اصلی معاونت اجتماعی دانشگاه است.

دفعات مشاهده: 418 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر