• پایگاه فرهنگسازی سلامت

اولین سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۴ |
اولین سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی
آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران "اولین سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در مطالعات پیش بالینی" را در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه با هدف ترویج تحقیقات در حوزه پیش بالینی برگزار می کند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف انجام مأموریت های نوین در راستای پاسخگوئی به بخشی از نیازهای پژوهشی و فن آوری کشور در حوزه ایجاد زیر ساخت تصویربرداری از حیوانات کوچک و تحقیقات پیش بالینی ایجاد و  مجهز به تجهیزات با تکنولوژی بالا است که همگی توسط شرکت های دانش بنیان طراحی و ساخته شده است.
مطالعات پیش بالینی برای تعیین ایمنی و اثر بخشی داروهای نوین، همچنین روشهای نوین تشخیص و درمان پیش از انجام مطالعات بالینی انجام می شود. اطلاعات حاصل از مطالعات پیش بالینی، پس از کسب تاییدیه ها و مجوز های لازم از مراجع نظارتی، ورود دارو به مرحله بالینی را هموار می نماید.
این سمپوزیوم ویژه اساتید و پژوهشگران پزشک، متخصصین پزشکی، علوم پایه پزشکی و مهندسی، دندانپزشکی و داروسازی در محل تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وب سایت آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس http://tpcf.ir مراجعه نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 2011 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر