• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری چهارمین کنگره پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۶ |
برگزاری چهارمین کنگره پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران
دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام به برگزاری چهارمین کنگره پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران در تاریخ 26 الی 28 آبان ماه می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛
هدف از برگزاری این کنگره، ایجاد فرصتی مناسب جهت برقراری گفتگو بین اساتید، محققین، پزشکان، دانشجویان، سیاست‌گذاران، تولیدکنندگان و شرکت‌هایی است که در این حوزه به فعالیت اشتغال دارند. این کنگره، بستر مناسبی را جهت استفاده از دستاوردهای ارائه شده توسط متخصصین بنام این رشته فراهم می‌کند. دستاوردهایی که در برگیرنده گستره وسیعی از موضوعات مهندسی، زیستی و علوم بالینی می‌باشند.

شایان ذکر است که حداکثر امتیاز بازآموزی نیز به شرکت‌کنندگانی( اعضای هیأت علمی، دانشجویان و محققین دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح کشور)که حضور کامل در زمان کنگره داشته باشند تعلق می‌گیرد.

ثبت نام و ارسال خلاصه مقالات به صورت آنلاین و از طریق وب سایت کنگره به نشانی ذیل امکان‌پذیر می‌باشد:
www.pterm.org

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 6556 بار   |   دفعات چاپ: 202 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر