• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری نخستین سمینار آموزشی نقش یون درمانی در آنکولوژی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۶ |
نخستین سمینار آموزشی نقش یون درمانی در آنکولوژی مورخ 6تا 8 آذرماه  با همکاری  و میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی د انشگاه ، به اطلاع می رساند مرکز ملی یون درمانی ایران ، در نظر  دارد نخستین سمینار آموزشی نقش یون درمانی در آنکولوژی از تاریخ 6 لغایت 8 آذرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار نماید.
از تمامی متخصصین رشته های رادیوتراپی آنکولوژی ، جراحی سرطان ، مدیکال آنکولوژی ، خون و آنکولوژی،فیزیک پزشکی و سایر رشته های مربوط به درمان سرطان جهت شرکت در این سمینار دعوت می شود.
شایان ذکر است این سمینار دارای امتیاز بازآموزی است و آخرین مهلت ثبت نام تاریخ 25 آبان ماه می باشد.
علاقمندان جهت  ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایند.
.....................
محورهای نخستین سمینار آموزشی نقش یون درمانی در آنکولوژی شامل :
-    مرکز ملی یون درمانی ایران
-    فیزیک یون درمانی
-    درمان سرطان با استفاده از باریکه ذرات
-    اندیکاسیون های بالینی یون درمانی
-    رادیوبیولوژی در یون درمانی
-    معرفی مرکز یون درمانی مد استرون

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 601 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر